Skip to content

Nye medlemmer

Vil du spille i Bodø Paradekorps?

Har du stått på 17. mai og tenkt at du gjerne skulle vært en av oss?
Har du rytme i kroppen, er musikalsk og har skikkelig lyst til å spille tromme?
Da kan du søke om å bli med i Bodø Paradekorps!

Vi tar primært inn medlemmer på høsten, men om du kunne tenke deg å spille sammen med oss, så er det bare å ta kontakt! Det er en bonus om du kan spille trommer og/eller har spilt i korps, men det viktigste er at du har skikkelig lyst til å spille trommer i Bodø Paradekorps sammen med oss! 
Korpset består kun av damer over 30 år.

Korpset øver hver tirsdag klokken 18.30 – 20.30 i hallen ved Løpsmark skole. Det eneste faste oppdraget vi har hvert år er å spille på 17. mai. Vi har også et par seminarhelger i løpet av året og prøver å få til stevne eller tur hvert år. Vi tar også på oss spilleoppdrag utenom. Så om du har lyst til å være med i korpset så må dette prioriteres.

Det koster 750,- i halvåret å spille i korpset. I tillegg må nye medlemmer kjøpe egen tromme og utstyr til denne. Det er mulig å få tak i brukte trommer, og korpset vil være behjelpelig med å anskaffe utstyret du trenger. I tillegg må noen utgifter på reise, seminar og stevne påregnes (korpset dekker ofte noe av dette).

Har du lyst til å bli en av oss?

Ta kontakt ved å sende en e-post medlem@bodøparade.no, så tar vi kontakt.

Skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å spille i Bodø Paradekorps! Vi trenger nye medlemmer på stortromme, paradetromme, tenortromme, cymbal samt tamburmajor, så si gjerne noe om hva du kan tenke deg å spille i korpset. Vi gleder oss til å høre fra deg!